Stuga Granfjällsplatån 11

Välkommen till Granfjällsplatåns mest påkostade villa med ett attraktivt läge och detaljer som gör din vistelse extra lyckad. Unikt för detta hus är bland annat en extra stor öppen spis, utformad så att man kan se brasan från hela storstugan, påkostade sängar och möbler samt extrautrustat kök med stenskiva och dubbla ugnar. Denna villa har en större storstuga än flertalet andra hus på Granfjällsplatån och är totalt 154 kvm. Villans unika placering innebär dessutom att du endast är ett fåtal meter från närmsta nedfart som leder till flera liftar.

Villan är rustik men samtidigt modern med en storslagen utsikt från höjden Granfjällsplatån. Huset är beläget med ski-in/ski-out med närhet till allt. Granne med Mountain Lodge hotell, skidshop, konferens, restaurang och bar samt en kort promenad till Stötentorget med bl.a. mataffär och Vattufjäll. 

Det finns 10 fasta sängplatser plus två bäddar i bäddsoffa. Tre sovrum med dubbelsäng, två på övre plan och ett på nedre plan, och ett sovrum med två våningssängar på övre plan. Allrum på övre plan med bäddsoffa som ger två extra sängplatser.

Två badrum, ett på nedre plan med dusch, bastu och tvättmaskin samt ett på övre plan med badkar och dusch. Wc på nedre plan. 

Matplats för 12 personer med öppen planlösning samt inbjudande bardel som binder ihop köket med matplatsen.

Stor och rymlig hall med dubbla torkskåp samt skidförråd precis vid entrén. Huset erbjuder en parkering under tak i carport med plats för två bilar utanför. Boendet är helt djurfritt och rökfritt.

I detta boende ingår avresestäd i priset. Avresestädet går ej att avboka.

Närmaste mataffär: Tempo, gångavstånd – 300 m.
Närmaste pist: Ski-in/Ski-out 10 m till skidbacke.
Närmaste lift: Skidtorget
Rekommenderar skidhyra: Kaisers skidbod Mountain Lodge, gångavstånd – 100 m.

Torkskåp

Diskmaskin

Mikrovågsugn

Terrass

Wifi

Elbilsladdare

Eldstad

Djurtillåtet

Bastu

10+2 Bäddar

WC

Dusch

Kontakta oss


Gilla oss på Facebook


Granfjällstorget 2
780 91 Sälen


+46(0)280-650600


Följ oss på Instagram

Mountain Lodge 61°16'02.9"N 12°53'09.6"E

Granfjällstorget 2, 780 91 Sälen
+46(0)280-650600
info@mountainlodge.se

Ta del av nyheter och fina erbjudanden från Mountain Lodge i Stöten genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev

[wpforms id=”762″]